زعفران سوپر نگین اتویی

زعفران سوپر نگین اتویی که به آن سوپر نگین پرسی هم می‌گویند، نوع بسیار مرغوب زعفران به حساب می‌آید و گزینۀ خیلی مناسبی برای صادرات و عرضه به بازارهای جهانی است. کیفیت بالا و محبوبیت زیاد زعفران سوپر نگین اتویی، مؤلفه‌هایی هستند که احتمال عدم فروش زعفران در بازارهای جهانی را برای شما به صفر می‌رسانند. نکتۀ جالب توجه، علاقۀ شدید چینی‌ها به زعفران سوپر نگین اتویی است!

زعفران سوپر نگین اتویی، زعفرانی است که با دستگاه‌های مخصوص خشک می‌شود و به همین دلیل بسیار صاف و زیبا است. علت نامگذاری آن هم به روش خشک کردنش برمی‌گردد. کلاله‌های این نوع زعفران، درشت‌تر از انواع دیگر زعفران است. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، زعفران سوپر نگین اتویی از زعفران سوپر نگین و زعفران نگین، بلندتر و ضخیم‌تر است.

ویژگی‌های اصلی زعفران سوپر نگین اتویی عبارتند از:

  • کلاله‌ها‌ی آن، صاف، درشت و کاملاً از هم جدا هستند.

  • فاقد خامه است.

  • قدرت رنگ‌دهی آن بیش از 260 واحد است.

  • رطوبت آن بیش از 4 درصد است.

  • قرمز رنگ، روشن و درخشان است.

  • تلخی طعم آن بیش از 20 درصد است.

  • عطر آن بیش از 85 درصد است.

  • فاقد رنگ افزودنی است.

زعفران سوپر نگین

زعفران سوپر نگین یا نگین ممتاز به‌خاطر زیبایی مثال‌زدنی‌اش، در بازارهای جهانی از محبوبیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل، به خارج از کشور عرضه می‌شود. کلاله‌های درشت زعفران سوپر نگین، که از کلاله‌های زعفران نگین، ضخیم‌تر و بلندتر هستند (در تصویر هم مشاهده می‌کنید) یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ظاهری آن است که محبوبیت این نوع زعفران را در کشورهای عربی و اروپایی، دوچندان کرده. زعفران سوپر نگین بهترین انتخاب برای هدیه و سوغاتی می‌باشد، چه در داخل ایران و چه در خارج از آن.

از کل زعفرانی که تولید می‌شود، فقط ده درصد از آن، سوپر نگین است. اگرچه قدرت رنگ‌دهی زعفران سوپر نگین، 250 تا 320 واحد برآورد شده اما اگر در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد، میزان رنگ‌دهی آن کاهش می‌یابد. زعفران سوپر نگین باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.

ویژگی‌های اصلی زعفران سوپر نگین عبارتند از:

  • کلاله‌های آن درشت و کاملاً از هم جدا هستند.

  • کلاله‌ها کاملاً صاف، یکدست و فاقد فرخوردگی هستند.

  • خوش‌رنگ و قرمز روشن است (تیره نیست).

  • قدرت رنگ‌دهی آن 250 تا 320 واحد است.

  • رطوبت آن بیش از 4 درصد است.

  • تلخی طعم آن بیش از 20 درصد است.

  • عطر آن بیش از 85 درصد است.

  • فاقد رنگ افزودنی است.

زعفران نگین

زعفران نگین، مرغوب‌ترین نوع زعفران، و خوش‌رنگی و زیبایی آن در بین سایر انواع زعفران، خیره‌کننده است. رشته‌های کلالۀ زعفران نگین، درشت، صاف، منظم و بدون هیچ‌گونه شکستگی‌اند‌‌. کلاله‌های زعفران نگین، به‌هم چسبیده نیستند. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، کلالۀ نگین فاقد خامه (ریشه) هستند و ممکن است کمی فرخوردگی داشته باشند. جدا از خاصیت داروییِ بی‌نظیر، زعفران نگین به‌عنوان طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده‌ی فوق‌العادۀ نوشیدنی‌ها و غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ظاهر زیبا، قیمت مناسب و کیفیت بالای زعفران نگین، این نوع زعفران را به ادویه‌ای پرطرفدار در داخل و خارج از کشور تبدیل کرده است. قدرت رنگ‌دهی زعفران نگین، 230 تا 270 واحد است و به همین دلیل، در تهیۀ انواع غذاهای ایرانی، لبنانی، هندی و پاکستانی، از آن بسیار استفاده می‌شود. زعفران نگین در تهیۀ انواع نوشیدنی، دسر و شکلات هم مصرف می‌شود.

ویژگی‌های اصلی زعفران نگین عبارتند از:

  • سه کلالۀ آن، صاف، درشت و کاملاً از هم جدا هستند.
  • کلاله‌ها فاقد فرخوردگی‌اند و یا فرخوردگی جزئی دارند.
  • قدرت رنگ‌دهی آن از 230 تا 270 واحد است.
  • رطوبت آن بیش از 4 درصد است.
  • قرمز رنگ، روشن و درخشان است.
  • تلخی طعم آن بیش از 20 درصد است.
  • عطر آن بیش از 85 درصد است.
  • فاقد رنگ افزودنی است.