زرشک دانه‌اناری

عمده‌ی زرشک‌های کشور ایران را زرشک‌های قرمز تشکیل می‌دهند. زرشک دانه‌اناری و پفکی دو نوع محبوب از زرشک هستند که نحوه فرآوری آن‌ها متفاوت است.  زرشک دانه‌اناری از انواع زرشک قرمز ایرانی یا همان زرشک پلویی است. از راه‌های حفظ و نگهداری از این ماده غذایی خوش‌طعم و لذیذ که برای کاهش فشار خون و کاهش مقاومت عروق نیز مفید است، افزایش ماندگاری آن با خشک‌کردن است. در صورتی که زرشک زیر آفتاب خشک بشود حالت پف اولیه خود را از دست می‌دهد و به آن "زرشک دانه‌اناری" گفته می‌شود. کیفیت و میزان مدنظر شما برای خرید، قیمت زرشک دانه‌اناری را تعیین می‌کند. زرشک برای پخت‌وپز در آشپزی غذاهای ایرانی کاربرد دارد و برای آب‌گیری و آماده‌سازی دسر و ژله نیز استفاده دارد.